Да умееш да живееш значи към всяка капка вдъхновение
да прибавяш 99 капки пот.
М. Ларни

Целият ми живот е свързан със сцената - като музикант и илюзионист. На всички, които желаят да разнообразят своя празник, с удоволствие мога да предложа:

  • Илюзионно шоу (за сцена)
  • Микромагия
Шоуто, което предлагам е подходящо за най-различни поводи - рождени дни, семейни тържества, коктейли, чествания, културни мероприятия. Едно свежо петно, което вдига настроението и приятните емоции бързо се материализират в "широко разтягане на устните с показване на зъбите" - познатото на всички ни явление "усмивка", прерастващо неусетно в заразителен и неподправен, истински и здравословен смях! Уверете се сами!

Илюзионно шоу (за сцена)

Нестандартни фокуси, хумор, комичен музикален атракцион, телепатия, игра с публиката - поднесени по един забавен начин, задължително с комичен привкус, с неочакван край - без ограничения във времетраенето.
Мога да предложа както участие в сборни програми с отделни номера, така и цялостен спектакъл.
На сцената ми асистира моята партньорка Мис Вивиан (телепатия, илюзии, фокуси). В определени случаи работя и с други артисти - певица (разнообразен репертоар), балетна формация, хумористи.

Микромагия

Това са фокуси за компания, които не се изпълняват на сцена, а се представят на един ограничен брой зрители, съвсем отблизо. Това е един нестандартен, много интересен начин за забавляване на гости на партита, в заведения, хотели - в България все още непопулярен поради липсата на добре подготвени кадри. Без да скромнича излишно, мога да кажа, че за мен да правя фокуси в компания не само, че е безпроблемно, нещо повече - за мен е удоволствие, което съм изпитвал десетки хиляди пъти (без преувеличение).

video
Demo video

Нека спомена и нещо, което не е маловажно - разполагам със собствено озвучаване и осветление, което при необходимост може да бъде използвано.